Lucrari Hidroizolatii Terase

PROIECT NAT ROM – Piata Victoriei
/
March 25, 2015

PROIECT NAT ROM – Piata Victoriei

Proiectul acesta din Piata Victoriei a dus la inca un succes in materie de hidroizolatii terase circulabile si hidroizolatie curte peste subsol. Dar nu numai rezultatele exceptionale au contribuit la realizarea proiectului ci si echipa foarte bine pregatita. Imbinarea perfecta a materialelor dar si executarea cu multa atentie a fiecarei etape pe care le presupune acest tip de lucrari au dus la rezultatele asteptate.

/
March 25, 2015

Orhideea PROIECT REZIDENTIAL

Lucrarile de hidroizolatii pentru proiectele rezidentiale la prima vedere nu par foarte complicate. Asta daca vorbim despre un mod de realizare al proiectului la intamplare. Nu este si cazul nostru, citind despre detaliile acestui proiect realizat de noi pentru hidroizolatii terase necirculabile, veti vedea ca este extrem de important modul prin care trebuie realizate pentru a putea vorbi cu adevarat despre imermeabilizarea cladirilor

Orhideea PROIECT REZIDENTIAL
Edil Rohbau PROIECT PIPERA
/
March 25, 2015

Edil Rohbau PROIECT PIPERA

Toate proiectele noastre au trecut proba timpului iar acesta este unul dintre proiectele importante pe care le-am realizat. Materialele prezentate au fost de o calitate deosebita si au contribuit intr-o masura extrem de ridicata la etanseizarea cladirii. Va invitam sa parcurgeti descrierea proiectului pentru a afla mai multe detalii despre acesta dar sa va convingeti si de calitatea lucrarilor.

/
March 25, 2015

PROIECT NAT ROM Chitila

Prin intermediul acestui proiect am reusit sa dovedim inca o data cat de mult conteaza calitatea lucrarilor realizate si priceperea echipei. In acest sens, hidroizolatia terasei necirculabile, s-a realizat prin intermediul procedeelor tehnice si tehnologice pe care le presupune. Clientii nostri se declara a fi foarte multumiti de aceste lucrari si garantam pentru rezistenta cat mai buna in timp a intregii lucrari.

PROIECT NAT ROM Chitila