Lucrari Hidroizolatii Terase

/
March 25, 2015

Orhideea PROIECT REZIDENTIAL

PROJECT DETAILS
Beneficiar
Onix Residence
Locatie
Splaiul Independentei 202 H
Imobil locuinte
2S + P + 12E
Tip hidroizolatie
Hidroizolatie terasa necirculabila
Suprafata Terasa
4.500 mp

Detaliere Proiect

Acest proiect realizat impreuna cu echipa noastra de profesionisti, de aceasta data a utilizat pentru realizarea hidroizolatiilor teraselor necirculabile numai materiale care sa permita o impermeabilizare completa a cladirii ce are o terasa ce se intinde pe o suprafata de 4500 mp.

Intregul aspect arhitectural al cladirii rezidentiale a fost schimbat in totalitate. Acest tip de proiecte joaca un rol primordial in protejarea constructiei si nu numai.

In ceea ce priveste materialele de constructii utilizate dar si etapele pentru finalizarea cu succes a hidroizolatiei teraselor necirculabile, a inclus folosirea de membrana bituminoasa cu dublu rol (de difuzie si bariera de vapori) si alte astfel de materiale, asa cum sunt descrise in etapele de realizare a hidroizolatiei de mai jos, perfect imbinate pentru a asigura o cat mai buna rezistenta in timp.

Proiectul s-a finalizat prin realizarea probei de inundare, cu avizul scris al proiectantului iar aceasta proba presupune ca intreaga hidroizolatie se poate considera de calitate numai daca dupa 72 de ore apa nu s-a infiltrat in interior. In urma acestei probe lucrarea a intrat in garantia de 10 ani oferita de Fortin Agency dar si de aspectul prin care se mentioneaza ca orice proiect de acest tip trebuie sa reziste 10 ani sau chiar mai mult daca este realizat in mod corespunzator.

Etape de lucru

  • Beton de panta – realizat de Beneficiar
  • Amorsare suprafata
  • MAMUT S 3 PSI- membrane bituminoasa cu dublu rol: difuzie si bariera vapori( avand pe partea inferioara benzi de nisip,astfel membrana nu se lipeste in totala aderenta)
  • Termoizolatie polistiren expandat EPS 200 – grosime 20 cm lipit cu adeziv la tub( spuma poliuretanica cu expansiune redusa)
  • SOPRASTICK- membrana autoadeziva aplicata ca prim strat direct pe polistiren,fara flacara( la rece)
  • SOPRALENE FLAM 250 ARD- membrana de inchidere cu ardezie,f.elastica,5 mm grosime si elasticitate la -20 C
  • Sorturi de tabla pe atic-pentru protectia membranei si a termoizolatiei de pe fatada
  • Realizarea probei de inundare – lucrarea intra in perioada de garantie de 10 ani