Hidroizolatii Terase Verzi

O data cu dezvoltarea continua a pietei acoperisurilor, am simtit ca a sosit momentul sa ne diversificam produsele si serviciile pe care le comercializam pentru a le putea oferi clientilor nostri in permanenta solutii care sunt in stare sa tina pasul cu schimbarile de pe piata. Acoperisul verde, face parte din aceste schimbari si, am incorporat si acest tip de serviciu pe care il oferim cu succes.

Practic acest concept de acoperis verde permite oricui locuieste in mediul urban intr-un bloc de locuinte poate sa isi amenajeze terasa sub forma unei gradini luxuriante si sa beneficieze de acelasi lux ca si cand ar avea propria gradina.

Dar pentru a putea beneficia de avantajele si frumusetea estetica pe care o ofera un acoperis verde este nevoie, desigur, de hidroizolatii.

Hidroizolatiile terase verzi sunt realizate de compania noastra cu membrane poliuretanice, bicomponente, lichide pe baza de bitum. Modul de realizare al acestora difera in functie de necesitatile si cerintele clientului dar sub aspectele stabilite de cerintele cladirii, intrucat aceasta din urma stabileste elementele care trebuie incorporate pentru a asigura sustenabilitatea si rezistenta in timp.

In momentul in care se alege aceasta optiune este necesar sa se cunoasca cel putin elementele esentiale care le compun, semnificatia acestora dar si avantajele pe care le prezinta.

De-a lungul anilor am constatat ca oamenii din cauza faptului ca sunt dezinformati nu cunosc acest concept suficient de bine si considera ca aceasta este o varianta mult prea costisitoare dar, in momentul in care va vom construi un plan pentru realizarea hidroizolatiilor terase verzi, veti constata ca acesta nu este un lux pe care sa nu vi-l puteti permite.

Informatii bine de stiut despre terasele verzi si hidroizolatiile acestora

Acest concept semnifica defapt combinarea hidroizolatiilor cu biodiversitatea folosind vegetatie naturala ce creste pe suprafata acoperisurilor fiind proiectate pentru a fi autonome oferind un mediu ecologic si prietenos, usor de intretinut.

Specialistii nostri in realizarea hidroizolatiilor terase verzi de-a lungul timpului au conceput un sistem eficient prin care sa realizeze acest tip de hidroizolatii. Trebuie sa va mentionam faptul ca acestea se deosebesc foarte mult de cele clasice avand nevoie de straturi suplimentare care sa faciliteze cresterea vegetatiei in mod natural pe suprafata acoperisurilor.

Aceste straturi sunt urmatoarele: strat vegetal, substratul vegetativ, membrana geotextil filtrare apa, strat drenaj si retinere apa, membrana anti-radacina, sistem hidroizolator al terasei. Fiecare dintre aceste straturi are propriul rol, si in acest fel, putem spune ca va veti folosi intr-un mod util si placut de problema umezelii. Ganditi-va cat de minunat va fi momentul in care veti urca pe terasa acoperisului si veti savura cafeaua de dimineata la aer proaspat inconjurat de vegetatie.

Structura de terasa construita de compania noastra este durabila, flexibila, rezistenta la radacini si permeabila la vapori. Sistemul nostru de terase verzi foloseste in mod activ zonele acoperisurilor.

Despre acest sistem mai putem mentiona faptul ca pentru fiecare tip de acoperis in parte am conceput acest sistem inteligent de utilizare a resurselor pentru a putea reda naturii ceea ce am luat de la ea. Consideram ca in acest fel practic ne revansam pentru faptul ca ne-a fost oferit cu generozitate spatiul pentru a construi cladirea respectiva. Noi ne ocupam numai de hidroizolatii terase verzi dar, prin acest intermediu contribuim la asigurarea unui mediu verde pentru cei dragi.

Avantajele oferite de terasele verzi

Pentru a va convinge de beneficiile pe care le aduc cu sine aceste terase verzi trebuie sa va prezentam cateva avantaje pentru ca sa puteti face o comparatie intre tipurile de hidroizolatii clasice si cele realizate pentru amenajarea unei terase cu gradini luxuriante.

Datorita politicii noastre de pret dar si investitiilor pe care le presupune un acoperis verde este foarte avantajos pe termen lung mai ales din punct de vedere al intretinerii si al costurilor legate de energie. Un alt avantaj este constituit de rezistenta termica imbunatatind eficienta energetica si veti constata ca in curand costurile se vor diminua cu mult si veti amortiza cheltuielile intr-un timp foarte scurt.

Pe masura ce incalzirea globala ameninta sistemul climatic aceasta hidroizolatie terase verzi devine cea mai buna si ecologica optiune pe care puteti sa o alegeti. Politica noastra in acest sens este una foarte bine impamantata si, toate materialele pe care le utilizam contribuie intr-o masura destul de ridicata la protectia mediului inconjurator.

Poluarea prin zgomot, problemele cu inundatiile si alte asemenea riscuri sunt motive destul de bine intemeiate pentru a lua in calcul realizarea unor asemenea acoperisuri verzi.

Asadar sunt extrem de multe avantaje pe care le puteti lua in calcul si sa apelati la noi pentru a beneficia de solutii profesionale realizate la standardele cele mai inalte de catre profesionistii nostri cu o inalta calificare.

Cum puteti intra in posesia unui acoperis verde?

Raspunsul la aceasta intrebare este simpla, intrucat de-a lungul timpului am inclus acest concept in portofoliul nostru de lucrari si avem la activ sute de proiecte de asa natura.

Garantia calitatii serviciilor oferite de noi se vede prin profesionalismul si atentia pe care o acordam fiecarui proiect in parte si prin faptul ca aceste terase verzi constituie raspunsul dumneavoastra la toate problemele pe care le-ati intampinat pana in prezent. Acestea sunt o solutie ecologica si eficienta si va reduce cu mult costurile pe care le aveti in prezent. Daca sunteti in cautarea unor solutii eficiente atunci nu ezitati sa apelati la noi cu cea mai mare incredere.

Suna-ne in fiecare zi
Numar de urgenta
0766.526.542

LUNI - VINERI

8:00 am - 5:00 pm

SAMBATA-DUMINICA

Inchis