Hidroizolatii terase de bloc

Importanta

hidroizolarii teraselor de bloc

Dinamism, profesionalism, promptitudine, calitate superioara, standarde inalte de realizare a lucrarilor, sunt cateva elemente pe care vi le ofera compania noastra atunci cand vine vorba despre hidroizolarea blocurilor.

Blocurile de locuinte reprezinta la ora actuala cea mai la indemana, economica si viabila solutie pentru familiile care au un buget limitat atunci cand vine vorba despre achizitionarea unor locuinte, asadar, inainte de toate trebuie sa va interesati daca constructia rezidentiala respectiva a beneficiat de o hidroizolatie a teraselor blocurilor recent sau daca urmeaza sa se realizeze astfel de constructii. Recomandam ca aceasta sa fie una dintre intrebarile pe care sa le adresati agentului impobiliar intrucat daca apartamentul se afla la ultimul etaj veti avea probleme cu igrasia, infiltrarile de apa dar si mucegaiul care se formeaza in timp. Aspectul acesta poate sa dauneze grav sanatatii voastre si a copiilor iar pe de alta parte va fi necesar sa realizati o multime de investitii costisitoare pentru a readuce aspectul esteti la cote normale a apartamentului.

Compania noastra poate sa va ofere intreg suportul necesar pentru a putea sa beneficiati de siguranta si confort in propriul camin. Materialele de cea mai inalta calitate, profesionistii care respecta toate etapele de realizare a hidroizolatiilor, procesele tehnologice si nu numai, sunt doar cateva dintre aspectele care ne caracterizeaza ca si companie.

Va oferim in randurile ce urmeaza cateva informatii despre hidroizolatiile teraselor care, speram sa va fie de folos iar pentru alte informatii pe care nu le gasiti aici sau pe site, un consultant de-al nostru sta mereu la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi solutii competente.

Modul de realizare a hidroizolatiilor teraselor de bloc

Tot ceea ce inseamna terase de bloc apartinand constructiilor rezidentiale intra sub incidenta administratiei care trebuie sa asigure in orice moment confortul si siguranta locatarilor. Conform legislatiei in vigoare toti locatarii trebuie sa participe la cheltuielile care au legatura cu blocul in care locuiesc dar sa si isi exprime acordul unanim pentru materializarea acestora.

Realizam aceste lucrari de hidroizolare a teraselor de bloc cu membrane bituminoase intrucat reprezinta solutia cea mai convenabila atat din punct de vedere calitativ cat si din punct de vedere al pretului. Pentru ca sa va putem oferi o lucrare durabila recomandam utilizarea unui sistem de hidroizolatii monostrat sau dublustrat, pe care o vom aplica in mod corespunzator respectand etapele pe care le presupune.

In afara de aceasta hidroizolare cu membrana bituminoasa mai exista si alte metode optime dar ne vom rezuma la aceasta numai.

Hidroizolarea teraselor blocurilor se realizeaza prin a aplica o membrana bituminoasa finisata pentru primul strat iar pentru al doilea o membrana bituminoasa pe baza de poliester prevazuta cu ardezie pentru partea superioara.

Sfaturi pentru realizarea unei hidroizolatii terase bloc corecte

Sistemul de hidroizolatii consta in aplicarea a mai multe straturi de membrana bituminoasa ce poate sa fie din mai multe tipuri de materiale si anume bitum, silicati, poliuretan, PVC etc. Decizia aceasta o luam de abia dupa ce am determinat tipul constructiei si am ajuns la concluzia ca unul dintre materialele enumerate reprezinta solutia optima.

Pentru a obtine o hidroizolatie a teraselor perfecta acestea trebuie realizate numai de catre profesionisti in domeniu, asa cum suntem si noi, pentru ca sa nu apara infiltratii. Este foarte important de cunoscut fiecare etapa necesara pentru a fi instalata membrana pe suprafata terasei pentru ca aceasta nu se poate realiza asa pur si simplu.

Inainte de a se aplica membrana este foarte important ca suprafata suport sa fie pregatita in mod optim prin curatare in scopul indepartarii tuturor impuritatilor apoi regenerata prin ardere si inlocuirea sistemelor de scurgere a apelor pluviale.

Indiferent de alegerea pe care o faceti atunci cand vine vorba despre modul de hidroizolare a teraselor blocurilor este foarte important sa va asigurati ca hidroizolatia sa fie aplicata si la baza peretilor pentru a asigura o impermeabilitate optima.

Momentul perfect pentru realizarea lucrarilor de reabilitare a teraselor

Putem spune din experienta noastra ca au apus ofertele de sezon pe care le mai ofereau companiile de profil mai ales primavara. Un profesionist nu are de ce sa faca reduceri de pret atata timp cat pretul practicat este unul corect si nebazat pe incasarea unui profit cat mai mare iar calitatea lucrarii sa lase de dorit.

Noi va oferim preturi corecte si seriozitate in ceea ce priveste lucrarile pe care le realizam si ne asiguram ca totul se va desfasura in mod corespunzator.

Responsabilitatea asupra contractarii lucrarilor cade pe umerii administratiei si, conform legii 230/2007 privind organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari aceste cheltuieli reprezinta o cheltuiala comuna la toti proprietarii indiferent de etaj in functie de cota indiviza.

Momentul perfect pe care il recomandam noi pentru a realiza aceste lucrari de hidroizolatii este mai – septembrie intrucat atunci sunt conditiile meteorologice optime pentru a se putea realiza in conditii optime aceste lucrari.

Lucrari de hidroizolare terase blocuri noi si vechi

Cu siguranta abordarea este diferita atunci cand vine vorba despre o constructie rezidentiala noua sau o constructie veche. Lucrarile de hidroizolatii terase bloc se preteaza si pentru refacerea acestora. La constructiile rezidentiale noi hidroizolatia se realizeaza in mai multe variante in functie de specificul lucrarii si se utilizam membrana bituminoasa in trei sau patru straturi uneori impreuna cu lucrarile de termoizolatii iar in cazul constructiilor vechi utilizam membrana bituminoasa in monostrat sau dublustrat.

Acesta este procesul tehnologic aplicat pentru orice astfel de lucrare, asadar expertii nostri cu o vasta experienta in domeniu sunt deja familiarizati cu astfel de procedee si tehnici de lucru.

Pentru a ne asigura ca acest tip de lucrari va avea o durata de viata lunga in functie de specificul lucrarii utilizam numai membrane bituminoase cu ardezie.

Oferta noastra de pret

In functie de complexitatea lucrarii si de constatarile realizate la fata locului, si putem spune despre nivelul acestora ca este in concordanta cu stadiul in care se afla terasa, de stratul suport precum si de numarul de membrane bituminoase aplicate.

Pentru a solicita o oferta de pret de la noi, nu trebuie sa faceti altceva decat sa ne contactati iar in cel mai scurt timp vom face o programare pentru vizionarea terasei dupa care va vom oferi o oferta de pret personalizata. Dar si pentru ca sa beneficiati de calitate la cele mai inalte standarde nu ezitati sa ne contactati pentru a afla de la noi modalitatea optima care trebuie aplicata pentru a asigura etanseitatea, durabilitatea si caracteristicile uimitoare pe care le ofera hidroizolatiile pentru constructiile rezidentiale.

Suna-ne in fiecare zi
Numar de urgenta
0766.419.049

LUNI - VINERI

8:00 am - 5:00 pm

SAMBATA-DUMINICA

Inchis