Hidroizolatii Subsoluri

Hidroizolatia subsolurilor

Mai mult decat o necesitate

Problemele cele mai frecvent intalnite la constructiile rezidentiale, a caselor cu subsoluri in general, si nu numai, este igrasia ce are drept cauza fie panza freatica subterana fie apele pluviale. Impotriva acestui tip de probleme care apar nu este necesar sa luati masuri drastice, este suficient daca inca de la inceput realizati lucrari de hidroizolatii intrucat va pot feri de multe probleme.

Echipa noastra specializata in acest domeniu va poate oferi astfel de lucrari realizate la cele mai inalte standarde pentru a putea evita din timp problemele aparute la subsoluri. Daca s-a realizat o lucrare de proasta calitate sau materialele nu au fost corespunzatoare, sau si mai rau, lipseste cu desavarsire hidroizolatia subsolurilor, atunci cu siguranta vor fi necesare investitii costisitoare pentru reparatii si nu numai.

In randurile ce urmeaza vom vorbi despre importanta pe care o au acest tip de lucrari si care sunt cele mai importante elemente care contribuie la realizarea corecta si imbinarea eficienta a materialelor pentru a putea obtine cele mai bune rezultate.

Hidroizolarea subsolurilor in interior

Nu este suficient sa se investeasca in cele mai bune si costisitoare materiale de constructii intrucat daca echipa care realizeaza aceste lucrari nu cunoaste pe deplin caracteristicile pe care le ofera aceste materiale, este ca si cand ati incerca sa construiti o casa fara sa stiti cum se face acest lucru, daca ar fi sa facem o comparatie. Asadar, pentru a realiza o imbinare eficienta a materialelor trebuie sa se cunoasca toate aceste caracteristici si modul de utilizare eficient al acestora.

Indiferent daca vorbim despre constructii noi sau vechi acest tip de lucrari este recomandat sa fie realizat, pana sa nu se creeze probleme. Daca vorbim despre constructiile vechi, in acest caz o conditie esentiala pentru reusita aplicarii este necesar sa se efectueze hidroizolatia pe o suprafata rezistenta din punct de vedere static la presiunea negativa a apei, adica pe placa si pe zidurile subsolului.

Cel mai concret semn in momentul in care aceste lucrari de hidroizolatie au fost realizate gresit este momentul in care subsolul este inundat sau peretii interiori sunt umezi. Acesta este motivul cel mai concludent pentru care este necesar sa alegeti cu grija compania care va realizeaza aceste lucrari. In necunostinta de cauza, lipsa de experienta, puteti sfarsi prin a realiza aceasta investitie in mod eronat.

De-a lungul anilor am realizat numai lucrari de cele mai inalta calitate si, drept marturie stau testimonialele clientilor nostri si nu numai. Indiferent de necesitatile pe care acestia le-au avut in materie de hidroizolatii, am reusit sa oferim cele mai optime solutii.

Elemente privind realizarea hidroizolatiilor

Cea mai buna demonstratie asupra calitatii realizarii lucrarilor este puterea exemplului, asadar in aceste randuri va vom explica cativa pasi din ceea ce inseamna realizarea hidroizolatiilor pentru subsoluri. In acest fel, chiar daca nu ati stiut niciodata cum se executa asemenea lucrari, acum veti putea sa le urmariti si sa cunoasteti momentul in care puteti exprima anumite preferinte legate de acestea.

In primul rand, ca si in cazul oricarei constructii de calitate, totul porneste de la curatarea suprafetei de impuritati pentru a evita problemele de natura unei aderari necorespunzatoare a materialelor de constructii. Daca suprafata prezinta anumite probleme atunci se vor lua masurile corespunzatoare prin aplicarea unor tratamente speciale. Dupa respectarea timpului necesar ca acestea sa actioneze se trece la etapele urmatoare.

Se niveleaza fiecare perete, fiecare imbinare a acestora cu ajutorul materialelor de cea mai buna calitate, apoi se aplica hidroizolatia in mod corespunzator respectand fiecare etapa si fiecare element care contribuie la obtinerea celor mai bune rezultate.

Motive pentru realizarea lucrarilor de hidroizolatii subsoluri

Betonul prin structura sa ca material nu este impermeabil absorbind apa indiferent de cantitatea in care este prezenta. In primul rand trebuie sa se determine sursa de provenienta a apei si tratata problema cu multa seriozitate intrucat o data cu trecerea timpului se va agrava si vor fi necesare a se lua masuri mult mai drastice si mult mai costisitoare. Acesta este un motiv suficient de serios pentru ca sa luati in considerare hidroizolarea subsolului.

Dar cel mai bun motiv pentru a va orienta catre asemenea lucrari este sanatatea. Daca doriti sa amenajati subsolul intr-un anumit mod, atunci cu siguranta aceasta hidroizolatie va deveni mai mult decat o soluti optima.

Compania noastra realizeaza astfel de lucrari la cele mai inalte standarde cu ajutorul unei echipe profesioniste. Pentru a va construi o solutie personalizata perfect mulata pe necesitatile dumneavoastra, contactati-ne iar specialistii nostri se vor deplasa la fata locului si vom intocmi impreuna planul pentru realizarea hidroizolatiilor pentru subsol.

De ani in sir reusim sa oferim functionalitate pentru incaperile care practic pana in prezent au fost inutilizabile si nu numai. Prin intermediul nostru veti gasi toate acele calitati pe care le doriti de la un furnizor de produse si servicii pentru a va putea optimiza si oferi siguranta membrilor familiei dumneavoastra.

Suna-ne in fiecare zi
Numar de urgenta
0766.526.542

LUNI - VINERI

8:00 am - 5:00 pm

SAMBATA-DUMINICA

Inchis