Hidroizolatii PVC

Aproape totul despre

hidroizolatiile PVC

Hidroizolatiile PVC reprezinta solutia optima pentru suprafetele care necesita un nivel inalt de igiena iar toate materialele pe care le folosim pentru realizarea acestor lucrari sunt certificate in conformitate cu normele in vigoare.

Va punem la dispozitie lucrari executate la cele mai inalte standarde si de calitate, personal instruit in domeniu si tehnologii de ultima generatie iar in acest fel se asigura durabilitatea constructiei si nu numai.

Acest tip de hidroizolatii PVC este recomandat in special pentru zona industriala unde este nevoie de o etanseizare mai mult decat perfecta pentru a se asigura o impermeabilizare sigura prin al carui intermediu sa nu patrunda nimic in interior.

Compania noastra a realizat foarte multe proiecte mai ales pentru cladiri industriale si, in prezent clientii nostri se bucura de structuri protejate si de beneficiile pe care le ofera acest tip de hidroizolatie. Dar acest lucru nu este necesar sa se petreaca numai in cazul in care o companie dintr-un anumit domeniu de activitate are nevoie de asemenea lucrari, chiar si in cazul constructiilor rezidentiale putem recomanda asemenea lucrari intrucat, mai ales in medii in care sunt copii acest element de siguranta, igiena, protectie si confort sunt cele care pot sa asigure un mediu perfect in care sa isi desfasoare activitatea de zi cu zi.

Ce trebuie sa stiti despre aceste hidroizolatii din PVC ?

Cele mai cunoscute aplicatii ale hidroizolatiilor PVC sunt cele pentru acoperisuri, tancuri sau rezervoare cu apa curata. De asemenea aceasta solutie moderna ce suplimenteaza si revolutioneaza modul prin care se poate hidroizola o suprafata in sensul de a fi protejata, este potrivita si pentru terase orizontale si inclinate, sisteme balastate sau vizibile si multe altele.

Aceasta membrana PVC este foarte potrivita mai ales pentru a oferi protectie impotriva dezvoltarii culturilor de bacterii, fungi, spori sau alte microorganisme care, pot avea o influenta nefasta asupra sanatatii umane. Pentru a asigura o protectie sporita cel mai recomandat este sa se creeze suprafete care se pot curata si intretine cu usurinta. De aceea sunt atat de recomandate astfel de tipuri de hidroizolatii care sa fie capabile sa ofere protectie impotriva deteriorarilor biologice printr-o impermeabilizare de cea mai buna calitate.

Compania noastra asigura si produse de hidroizolatii PVC realizate pe linii de fabricatie avansate din punct de vedere tehnologic. In acest fel se optimizeaza si modalitatea de aplicare a acestor materiale si ofera un randament mult mai crescut.

Personalul nostru specializat si cu experienta este capabil sa ofere toate aceste lucruri prin intermediul fiecarui proiect realizat de noi.

Despre acest material PVC care se utilizeaza pentru realizarea hidroizolatiilor putem spune ca acesta este fabricat din material coextrudat si se formeaza unul sau mai multe straturi in functie de suprafata pe care este necesar ca acestea sa se aplice.

Rezistenta lor la imbatranire este remarcabila si pana in prezent nu s-au cunoscut probleme majore care sa duca la probleme in perioade scurte de timp de la instalare. Pe langa acest lucru, materialul PVC utilizat pentru hidroizolatii prezinta o rezistenta mecanica ridicata dar si la temperaturi extreme.

Pe langa acest lucru, un alt avantaj pe care il ofera aceste hidroizolatii PVC este aceea ca ofera o permeabilitate sporita la difuzarea vaporilor de apa iar in acest mod suprafetele pot sa respire.

Motive pentru care sa ne alegeti pentru realizarea hidroizolatiilor din PVC

Un material de calitate nu aduce niciodata cu sine proprietatile pe care ni le dorim daca nu este utilizat in mod corespunzator. Personalul nostru calificat reuseste de fiecare data sa combine in asa fel materialele de care este nevoie pentru a realiza astfel de lucrari de hidroizolatii PVC prin a utiliza in mod inteligent resursele care ii sunt puse la dispozitie.

O hidroizolatie PVC nu se poate realiza oricum si tocmai de aceea este recomandat sa apelati numai la specialisti in domeniu care isi cunosc la perfectie produsele si sunt capabile sa va ofere cele mai bune rezultate. Nu va multumiti doar cu ceea ce primiti. Informatiile fac parte din evolutia umanitatii si ni se pare absolut normal sa doriti sa stiti mai multe despre modul de realizare.

In momentul in care vom realiza planul de executie ne vom asigura ca aveti cunostinta despre fiecare etapa, fiecare material dar si orice alte elemente pe care considerati ca trebuie sa le cunoasteti. Pe baza bugetului alocat vom construi solutiile in asa fel incat sa nu fie necesare investitii suplimentare. Daca s-ar produce o asemenea situatie atunci nu ne-am mai putea numi profesionisti, nu-i asa?

Principala noastra preocupare este aceea sa va oferim solutii de cea mai inalta calitate dar si tot ceea ce aveti nevoie pentru a putea sa beneficiati de rezultate remarcabile pentru o perioada lunga de timp. Angajatii nostri sunt in masura sa garanteze toate aceste lucruri pentru ca beneficiaza de o pregatire temeinica din partea noastra dar si de cele mai bune materiale pe care le punem la dispozitie.

Suna-ne in fiecare zi
Numar de urgenta
0766.419.049

LUNI - VINERI

8:00 am - 5:00 pm

SAMBATA-DUMINICA

Inchis