Hidroizolatii Poliuretanice

Avantajele etanseizarii locuintelor

cu Hidroizolatii Poliuretanice

Printre numeroasele solutii pe care vi le oferim la noi pe site, hidroizolatiile poliuretanice reprezinta numai o parte din acestea. Motivele care stau la baza acestei alegeri nu depinde numai de dorinta fiecaruia ci si de solutiile cele mai optime propuse de specialistii nostri in acest domeniu.

Orice constructie rezidentiala sau civila are nevoie de o protectie pe masura dar si de siguranta ca aceasta constructie nu se va deteriora la scurt timp dupa ce a fost ridicata. Indiferent daca sunteti in cautarea unei locuinte sau doriti sa reabilitati o constructie veche pentru a-i reda stralucirea de altadata, Milucon  sta la dispozitia dumneavoastra cu solutii optimizate si profesionale.

In calitate de prestatori de incredere va oferim toate aceste solutii, in special hidroizolatii poliuretanice si, in randurile ce urmeaza vom trece in revista elementele cele mai importante pe care trebuie sa le cunoasteti despre acestea.

Caracteristicile si motivele alegerii hidroizolatiilor poliuretanice

Motivele care stau la baza alegerii acestui tip de hidroizolatii poliuretanice nu sunt deloc putine iar alegerea trebuie sa se bazeze in special pe recomandarea specialistilor si nu pe baza recomandarilor unor persoane neexperimentate. Nu intotdeauna se potrivesc solutiile pe care le-au aplicat altii la problemele dumneavoastra, asadar este mai mult decar necesar sa apelati la specialisti in domeniu care sa constate la fata locului problema si sa va ofere solutii competente pentru rezolvarea eficienta a problemelor cu care va confruntati.

Una dintre caracteristicile esentiale pe care o prezinta acest tip de hidroizolatii este elasticitatea sa. Specialistii o recomanda tocmai din acest motiv intrucat este capabil sa faca fata mult mai bine la miscarile si deformatiile substratului pastrandu-si eficienta timp de zeci de ani.

De asemenea prezinta o versatilitate ridicata intrucat se potriveste a fi aplicat pe o suprafata realizata dintr-o gama variata de materiale cum ar fi beton, mortar, ceramica, otel, tigla, caramida. Aplicarea se face relativ simplu, iar uscarea se realizeaza chiar intr-un timp scurt.

Recomandari de la specialistii nostri

Acest tip de hidroizolatii cu membrane poliuretanice au cunoscut foarte putine cazuri in care nu si-au aratat eficienta dar acest lucru s-a datorat aplicarii pe suprafete necorespunzatoare. Fiecare dintre specialistii nostri este la curent intotdeauna cu noile aparitii pe aceasta piata a materialelor pentru hidroizolatii pentru a putea oferi tot ceea ce este mai bun pentru clienti.

Va recomandam ca in momentul in care alegeti culoarea sa va orientati catre nuante deschise chiar daca sunt foarte rezistente la razele UV pentru a-i prelungi durata de viata.

Mai putem mentiona despre acestea, in mod suplimentar ca au o rezistenta mecanica foarte buna, se comporta excelent la abraziune si nu este toxica. Aceste elemente sunt totodata si criterii pe baza carora clientii nostri isi fundamenteaza alegerile intrucat protejarea mediului inconjurator si nu numai, a devenit preocuparea societatii moderne.

Totodata aceste hidroizolatii poliuretanice sunt cele mai rezistente modalitati prin care sa va etanseizati locuinta si sa o protejati impotriva umezelii. Datorita rasinilor poliuretanice pe care le contine, in momentul in care s-a aplicat pe suprafata dorita tot ceea ce trebuie facut este sa se acorde o atentie deosebita in aceasta etapa pentru a putea fi aplicata uniform.

Avantajele pe care le prezinta hidroizolatiile poliuretanice nu sunt deloc putine dupa cum ati putut vedea in randurile de mai sus. Despre acest tip de hidroizolatii mai putem spune ca nu necesita adaugarea de diluant sau alte componente si, are o vascozitate redusa aplicandu-se in straturi egale dupa specificatiile producatorului.

Oricine poate sa cumpere o serie de materiale pentru realizarea hidroizolatiilor poliuretanice dar nu toata lumea cunoaste modalitatea prin care sa efectueze corect lucrarile. De aceea noi va recomandam ca inainte de a va avanta sa faceti investitii in materiale de constructii sa ne consultati cu privire la cele mai bune solutii pentru constructia pe care doriti sa o hidroizolati.

Specialistii nostri nu numai ca va vor oferi solutiile competente dar vor constitui pe baza acesteia un necesar de materiale pe care sa le foloseasca si in afara de acest lucru se va incadra si intr-un buget dat. In acest fel ne asiguram ca nu vor aparea cheltuieli suplimentare si rezultatul final va fi cel asteptat de catre dumneavoastra.

Suntem pregatiti pentru orice provocari indiferent cat de complexe ar fi iar toate materialele pe care le utilizam provin de la furnizori care si-au construit de-a lungul timpului notorietatea. Numai in acest fel ne putem asigura ca ne vom ridica la inaltimea asteptarilor dumneavoastra si, va putem garanta lucrari executate la nivel inalt exact asa cum cititi acum dumneavoastra in aceste randuri.

Solutiile de durata sunt cele care garanteaza o impermeabilitate de calitate, asadar, daca ati decis ca acest tip de hidroizolatii poliuretanice sunt cele care se potrivesc asteptarilor dumneavoastra, atunci puteti afla mai multe informatii despre acestea apeland la specialistii nostri care vor intocmi in scurt timp un plan pentru aplicarea cat mai eficienta a hidroizolatiilor poliuretanice.

Suna-ne in fiecare zi
Numar de urgenta
0766.419.049

LUNI - VINERI

8:00 am - 5:00 pm

SAMBATA-DUMINICA

Inchis