Hidroizolatii Piscine

Sisteme de hidroizolatii piscine

Pentru domeniul privat

Facilitatile oferite de constructiile rezidentiale din domeniul privat include foarte multe beneficii pentru noii proprietari de case printre care si piscinele. A avea o piscina acoperita sau in exteriorul casei devine o adevarata oaza de relaxare mai ales in zilele toride de vara.

In materie de proiecte rezidentiale de care ne-am ocupat de-a lungul timpului se numara si lucrari de hidroizolare a piscinelor si, pentru ca sa va faceti o idee despre cum lucreaza expertii nostri va propunem sa cititi randurile urmatoare unde am inclus unul din proiectele noastre.

De-a lungul timpului clientii nostri au apelat la noi datorita faptului ca suntem profesionisti in acest domeniu si oferim solutiile optime pentru orice problema indiferent de gradul de dificultate pe care il prezinta. Chiar daca este vorba despre un proiect provocator noi suntem pregatiti mereu sa le rezolvam. Personalul nostru beneficiaza de pregatire continua si o data cu fiecare lucrare finalizata putem spune ca adaugam cate un punct in plus la experienta.

Fiecare dintre aceste proiecte pe care le finalizam cu succes de fiecare data reprezinta o lucrare durabila si de cea mai inalta calitate.

Hidroizolarea piscinelor si placarea cu placi ceramice

Cu siguranta atunci cand vine vorba despre construirea unei piscine procesul este unul mult mai amplu decat pare la final. Procesul de etanseizare si de protectie porneste desigur, de la realizarea optima a hidroizolatiilor.

In cadrul proiectului acesta pe care l-am realizat pentru unul dintre clientii nostri, a fost necesara realizarea hidroizolatiei in asa fel incat sa asiguram aplicarea unor placi ceramice. Dupa cum este cunoscut aceste placi ceramice dau un aspect deosebit, elegant si care denota foarte mult bun gust dar are si o durata de viata extrem de mare.

Pentru realizarea lucrarilor de hidroizolatii piscine trebuie sa le pozitionam in spatele placilor ceramice si va trebui sa indeplineasca anumite cerinte cum ar fi impermeabilizarea eficienta, sa aiba suficienta elasticitate mai ales pe fundul piscinei unde este solicitat mai ales din punctul de vedere al fenomenelor de contractie si dilatatie cauzat de influenta radiatiilor solare. Alte caracteristici pe care trebuie sa le indeplineasca hidroizolatia in acest caz, este sa reziste in timp si sa aiba o aderenta puternica.

De asemenea, placile ceramice utilizate trebuie sa fie in armonie perfecta cu materialele utilizate pentru hidroizolatie pentru a se asigura aderenta si ca placile ceramice sa nu cada dupa o perioada de timp.

Daca structura portanta a piscinei a fost calculata corect atunci si lucrarile de hidroizolare se vor desfasura in mod corespunzator.

Toate materialele pe care le-am utilizat in cadrul acestei lucrari au fost indeplinite cu succes prin aplicarea mortarului hidroizolant bicomponent pe fundul si peretii piscinei drept urmare a fost posibila asigurarea calitatilor precum impermeabilizarea eficienta, aderenta puternica la suport, rezistenta ridicata, elasticitatea, durabilitatea si rezistenta la presiunile negative.

Solutia oferita clientilor nostri

Puterea exemplului este cea mai concreta demonstratie a modului in care putem sa va aratam cum se realizeaza lucrarile de hidroizolare a piscinelor prin care ne putem demonstra abilitatile, experienta si calitatea pe care o oferim prin acest intermediu.

Drept urmare, pentru a le putea oferi o soluti concreta si optima de hidroizolare a piscinelor am adunat materiale de cea mai inalta calitate intrucat suntem la curent in permanenta cu cele mai noi si inovative materiale care se afla la ora actuala pe piata.

Piscinele sunt o investitie costisitoare si pentru acest lucru trebuie sa va asigurati ca fiecare etapa este indeplinita in mod corespunzator iar pentru acest lucru nu va puteti asigura decat daca apelati la profesionisti in domeniu asa cum suntem noi.

Solutia oferita clientilor nostri a constat in elaborarea unui proiect prin care fiecare element al hidroizolarii sa fie descris si prin a detalia materialele utilizate. In acest fel clientul a fost constient la fiecare pas despre stadiul in care se afla lucrarea.

Realizarea hidroizolatiilor piscinelor

Inainte de toate trebuie determinat daca configuratia piscinei este de sine statatoare si nu ofera posibilitatea de a se crea in interiorul ei unor bacterii iar in acest sens se utilizeaza materiale rezistente la aceste produse chimice. De asemenea o alta caracteristica importanta a materialelor utilizate pentru hidroizolarea piscinelor este sa fie cat mai performante in fata schimbarilor de temperatura a apei.

Pentru hidroizolare se pot utiliza si hidroizolatii minerale intrucat aceasta ofera multe avantaje mai ales din punct de vedere estetic oferind posibilitatea de a instala decoratiuni sau vopsele.

Hidroizolarea se va realiza numai dupa ce spatiul a fost curatat de impuritati, nisip, pietris, bacterii si alte substante toxice. Se va aseza hidroizolatia in doua randuri care difera in functie de forta care trebuie sa actioneze pe spatiul de apa. Acest intreg proces se poate realiza cu ajutorul unei pensule sau bidinele dupa care urmeaza asezarea urmatorului strat care se va aplica imediat ce primul s-a uscat. In cazul in care acesta s-a pietrificat va fi udat pentru a putea sa se realizeze hidroizolatia in mod corespunzator.

Aceasta hidroizolare minerala pe care am utilizat-o in cadrul acestui proiect reprezinta o modalitate performanta ce include toate acele materiale rezistente la eroziune si nu permite dezvoltarea unor culturi de bacterii periculoase ce pot dauna sanatatii.

Importanta realizarii corecte a hidroizolatiilor de piscine

Atunci cand vine vorba despre piscine le oferim clientilor nostri solutii de ultima generatie intrucat suntem constienti ca este mai mult decat necesar sa se realizeze lucrari de calitate. In plus, atunci cand vine vorba despre o piscina protectia apei devine o necesitate intrucat se creeaza un contact permanent cu apa.

Materialele pe care le folosim sunt rezistente la apa intrucat in timp pot sa se creeze fisuri care pot afecta intregul aspect estetic al piscinei. Mai mult de atat, umiditatea mare poate duce la formarea unor bacterii si ciuperci periculoase pentru sanatate asadar hidroizolarea este cea mai optima solutie pentru protectie.

O alta caracteristica esentiala a materialelor utilizate este aceea ca in momentul in care se realizeaza dezinfectari regulate a piscinelor se utilizeaza multe substante chimice iar pentru acest lucru este necesar ca hidroizolatiile piscinelor sa se impuna.

Concluzii

Asadar, in momentul in care v-ati propus ca este timpul sa adaugati si o piscina casei voastre pentru a va spori confortul nu ignorati importanta pe care o au hidroizolatiile. Acestea va pot feri de foarte multe probleme si, pe langa acest lucru contribuie si la o rezistenta mai mare in timp.

Pentru ca acest lucru sa se realizeze in conditii optime trebuie sa stiti despre noi ca detinem cunostinte vaste in domeniu, atentie la detalii si o experienta ireprosabila. Tinem cont de calitatea materialelor, de colaborarile cu furnizorii nostri dar si cu clientii nostri, oferind cele mai bune tehnici si metode de hidroizolare.

Suna-ne in fiecare zi
Numar de urgenta
0766.419.049

LUNI - VINERI

8:00 am - 5:00 pm

SAMBATA-DUMINICA

Inchis