Hidroizolatii Membrane Bituminoase

Modul de realizare al

Hidroizolatiilor Membrane Bituminoase

Orice locuinta are nevoie de protectie si siguranta in primul rand dar trebuie sa va asigurati ca si structura acesteia este destul de rezistenta pentru a putea sa isi indeplineasca rolul pana la capat.  De-a lungul anilor ne-am format o misiune de a oferi tuturor clientilor nostri sa poata apela la solutii care sa fie spre beneficiul lor.

Multe companii din domeniul hidroizolatiilor se axeaza pe cantitatea de proiecte realizate. Nu si noi. Preferam sa avem cateva proiecte in decursul unui an si sa fie realizate perfect si sa indeplineasca toate standardele de calitate decat sa realizam proiecte frugal si sa fie necesare interventii ulterioare deoarece acestea nu corespund modului corect de realizare.

Printre cele mai populare sisteme de hidroizolatii se numara hidroizolatiile cu membrana bituminoasa, chiar daca pe piata au aparut solutii de ultima generatie capabile sa satisfaca la un standard mult mai inalt cerintele de calitate si asteptarile. Probabil din motive financiare sau din cauza faptului ca reprezinta o solutie mult mai sigura si mult mai ,,experimentata” ca sa spunem asa, hidroizolatiile cu membrana bituminoasa sunt folosite in continuare si astazi.

Despre acest tip de hidroizolatii totusi trebuie sa cunoasteti cateva informatii elementare pentru a putea lua o decizie competenta in acest sens, dar, daca considerati ca doriti sa cunoasteti mult mai multe despre acestea va invitam la o discutie si impreuna vom gasi solutiile cele mai optime.

Modul de realizare al hidroizolatiilor membrane bituminoase

Daca este sa definim ce insemna acest termen de hidroizolatii cu membrana bituminoasa, putem spune despre aceasta ca este o structura etansa, continua si omogena de protectie a elementelor sau partilor din constructie impotriva infiltratiilor si a altor intemperii. Cu alte cuvinte, o hidroizolatie protejeaza constructia, oferind garantia ca aceasta va rezista in timp si nu se va deteriora.

Prin aplicarea unui strat sau a mai multe de membrana bituminoasa, silicati, poliuretani, PVC si asa mai departe, se impiedica patrunderea apei in interiorul constructiei. Acest element din urma poate avea efecte devastatoare asupra constructiei si necesita invetitii majore pentru a fi reparate, asadar de ce sa nu apelati la o solutie simpla pentru a va proteja locuintele.

Suntem partenerul dumneavoastra de incredere pentru executarea sistemelor de hidroizolatii membrane bituminoasa si nu numai, in cadrul constructiilor civile si industriale sau a constructiilor existente ce necesita reabilitare.

Materialele inovatoare pe care le utilizam pentru realizarea hidroizolatiilor cu membrana bituminoasa sunt net superioare fata de cele care se comercializeaza pe piata si, de-a lungul timpului ne-am asigurat ca toate materialele pe care le utilizam sunt de la furnizori cu notorietate pe piata si care reusesc sa indeplineasc standardele inalte de calitate si asteptarile clientilor. Personalul nostru calificat si cu experienta bogata in acest domeniu, reuseste de fiecare data sa imbine in mod inteligent aceste materiale pentru a obtine in final rezultate peste asteptari.

Elemente privind realizarea hidroizolatiilor cu membrana bituminoasa

Betonul, dupa cum se stie, nu este suficient pentru a oferi constructiei protectia de care are nevoie dar nici nu este capabil sa pastreze caldura in interior, mai mult realizandu-se o risipa de resurse. Asadar, realizarea hidroizolatiilor membrana bituminoasa este un element esential care trebuie sa vina o data cu constructia pentru ca sa ofere protectia necesara pentru cladire.

In domeniul constructiilor au inceput sa se utilizeze tehnici din ce in ce mai avansate si s-au inregistrat adevarate progrese iar aplicarea aceasta a hidroizolatiilor cu membrana bituminoasa cu siguranta a avut o mare contributie in acest sens.

Respectand normele si procedurile tehnice de realizare a unor asemenea lucrari, echipa noastra se poate mandri ca pana in prezent am reusit sa oferim tuturor clientilor nostri solutii competene care sa fie in pas cu progresele inregistrate in domeniul constructiilor.

Sfaturi de la specialistii nostri

In momentul in care se realizeaza asemenea lucrari de hidroizolatii membrana bitumioasa, pentru ca o lucrare sa poata fi durabila se tine seama de trei factori importanti. In primul rand trebuie alese in mod corespunzator materialele din care se compune lucrarea apoi trebuie respectata tehnologia de aplicare si in final intretinerea lucrarii.

Fara a tine cont de aceste elemente cu siguranta nu se va obtine o lucrare durabila si nici nu va fi posibil sa se mentina fara a interveni cu lucrari de reparatii.

Pentru o aderenta cat mai buna, specialistii nostri recomanda sa se trateze suprafetele cu amorsa bituminoasa iar normele si procedurile tehnice trebuie respectate pentru a asigura indeplinirea cu succes a acestor lucrari.

Mai multe informatii despre acest tip de hidroizolatii cu membrana bituminoasa dar si cum puteti sa contractati serviciile noastre, luati legatura cu unul dintre specialistii nostri alaturi de care vei stabili modul prin care se poate realiza o intrevedere pentru a putea face constatarile la fata locului. Tot ceea ce va putem spune acum, asa de final, este ca acestea nu sunt doar simple cuvinte ci fapte concrete materializate prin intermediul proiectelor realizate de noi.

Suna-ne in fiecare zi
Numar de urgenta
0766.526.542

LUNI - VINERI

8:00 am - 5:00 pm

SAMBATA-DUMINICA

Inchis