Hidroizolatii Lichide

Viitorul este astazi gratie

hidroizolatiilor lichide

Piata constructiilor a evoluat foarte mult in ultimii ani, lasand multiple posibiliatati de alegere a modului prin care urmeaza sa arate o viitoare constructie rezidentiala.

Una dintre cele mai revolutionare metode de etanseizare impotriva infiltratiilor de apa o constituie hidroizolatiile lichide care pot fi si din rasini epoxidice. Acest tip de hidroizolatii face parte si din oferta noastra de lucrari menite sa va asigure confortul si starea de bine in locuintele dumneavoastra. Caracteristicile si avantajele pe care le prezinta acest tip de hidroizolatii lichide sunt mult mai bune fata de celelalte intrucat se ofera prin acest intermediu o etanseizare mult mai performanta.

De-a lungul anilor specialistii de la compania noastra au efectuat studii de cercetare cu privire la cele mai bune solutii pentru hidroizolarea constructiilor si dintre toate cele pe baza de rasini epoxidice s-au dovedit a fi cele mai recomandabile.

Domeniile de utilizare a rasinilor epoxidice sunt foarte variate si sunt utilizate in ziua de astazi pentru o gama extrem de larga de constructii rezidentiale si industriale.

Aspecte generale ale rasinilor epoxidice in hidroizolatii

Atunci cand vine vorba despre modul prin care sa se hidroizoleze intr-un mod cat mai optim locuintele pentru a fi ferite de conditiile meteorologice in permanenta schimbare, specialistii nostri recomanda utilizarea rasinilor epoxidice. Printre avantajele cele mai evidente se numara proprietatea lor de a nu-si schimba forma in timp si sa devina practic un material indestructibil. Durata de viata este mult mai mare, nu isi modifica proprietatile la schimbarile de temperatura, sunt usor de aplicat.

Pentru cei care isi doresc ca si hidroizolatiile lichide pe care le realizam sa fie ecologice este bine de stiut ca exista si in aceasta varianta in care rasina epoxidica nu este pe baza de solvent.

Daca ar fi sa explicam mai pe larg semnificatia acestui termen s-ar ajunge la concluzia ca aceasta este un produs profesional pe baza de rasini epoxidice, pigmenti si aditivi speciali, ce actioneaza in tandem cu intaritorii epoxidici obtinandu-se astfel rezultatul final.

Au o aderenta foarte ridicata pe suprafetele aplicate, au o rezistenta si stabilitate deosebite in medii agresive sau acide, rezista la variatii de temperatura si multe alte asemenea caracteristici. Daca pana acum nu ati fost convinsi ca exista pe piata un material care sa ofere o etanseitate completa fara nici o posibilitate de a se crea infiltratii atunci va facem cunostinta cu acest produs miraculos pentru realizarea hidroizolatiilor.

Va oferim posibilitatea de a aplica hidroizolatii lichide ce fac parte dintr-o generatie noua de metode pentru etanseizarea constructiilor rezidentiale, drept urmare, acestea vor deveni solutia ideala si pe termen lung pentru ca sa aveti parte de tot confortul si siguranta necesare si sa nu mai aveti nici o grija.

Aceste solutii profesionale sunt deja aplicate cu succes la multe tipuri de constructii rezidentiale si nu numai pentru a putea oferi la final lucrari de calitate si la cele mai inalte standarde. Profesionistii nostri sunt deja familiarizati cu aceste procedee si tehnologii specifice aplicarii hidroizolatiilor lichide iar studiile efectuate cu privire la cele mai bune solutii le recomanda pe acestea cu rasini epoxidice datorita rezistentei ridicate in timp si a multiplelor avantaje pe care le ofera.

Asadar viitorul hidroizolatiilor lichide are loc chiar astazi prin intermediul nostru si, va rugam sa nu ezitati sa solicitati informatii legate de acestea intrucat specialistii nostri stau mereu la dispozitia dumneavoastra cu solutii si informatii competente.

Gratie multiplelor utilizari, rasinile poliuretanice constituie totodata o modalitate economica, ecologica, de lunga durata si estetica a devenit solutia cea mai moderna si a ajuns sa fie aplicata in toate domeniile de activitate.

Noi aplicam rasinile poliuretanice pentru realizarea hidroizolatiilor lichide cu succes de foarte multa vreme iar clientii care au beneficiat deja de aceste servicii se declara a fi foarte multumiti.

Aplicarea hidroizolatiilor lichide din rasini epoxidice

Cele profesionale se aplica pe o suprafata suport data formand o pelicula care sigileaza perfect suprafetele fiind recomandate in special pentru hidroizolatiile acoperisurilor, suprafetelor din beton, tabla veche, tabla zincata, suprafete de lemn, terase, balcoane, garaje, camere frigorifice, bazine, piscine, rezervoare, si multe altele.

Inainte de aplicarea acestui tip de hidroizolatii este recomandat ca suprafata sa fie bine curatata de impuritati si apoi sa se aplice in functie de procedurile tehnologice specifice.

Societatea noastra va ofera intreg suportul necesar in ceea ce priveste alegerea modalitatilor perfecte pentru realizarea hidroizolatiilor si vom concepe in acest sens un plan al lucrarilor ce urmeaza sa fie desfasurate.

In ceea ce priveste aplicarea acestor rasini epoxidice se poate spune ca acestea aduc numai beneficii si avantaje supreme. Ofera o rezistenta ridicata constructiilor dar si o impermeabilitate mai mult decat optima.

Pe langa aceste rasini epoxidice, in materie de hidroizolatii lichide se mai utilizeaza tot in aceasta categorie si cele poliuretanice sau acrilice care se califica si acestea printre cele mai bune solutii de hidroizolare a constructiilor.

Oferta noastra in serviciile dumneavoastra

Daca sunteti in cautarea unor specialisti care sa va ofere cele mai bune si moderne solutii in ceea ce priveste realizarea hidroizolatiilor in scopul etanseizarii constructiilor atunci inseamna ca ati ajuns unde trebuie. Pe site-ul nostru veti gasi toate informatiile necesare despre modalitatea prin care ne puteti contacta dar si solutii pe care le-am aplicat in cazul anumitor proiecte ce releva modul prin care am reusit sa rezolvam probleme care in mod initial pareau sa nu aiba nici o solutie.

Noi nu renuntam niciodata pentru ca suntem siguri ca acolo unde nu exista o solutie atunci trebuie sa analizam elementele date cu mai multa atentie si sa gasim apoi solutiile potrivite.

Specialistii nostri in domeniul hidroizolatiilor lichide si nu numai, ofera solutii ce au drept scop protejarea elementelor de constructii si a mediului interior de efectele devastatoare ale infiltrarilor de apa.

Prin intermediul unei hidroizolatii corespunzatoare veti putea preveni aparitia coroziunii in armatura de beton sau sa preveniti aparitia mucegaiului, a sporurilor si aparitia unor bacterii ce pot cauza boli grave.

Numai prin intermediul profesionistilor asa cum suntem noi, veti putea sa gasiti intotdeauna solutiile potrivite privind modalitatea prin care puteti sa va realizati lucrarile de hidroizolatii a locuintelor.

Suna-ne in fiecare zi
Numar de urgenta
0766.419.049

LUNI - VINERI

8:00 am - 5:00 pm

SAMBATA-DUMINICA

Inchis