Hidroizolatii Fundatii

Siguranta si confort oferit de

hidroizolatii fundatii

Constructiile rezidentiale la randul lor au nevoie de protectie impotriva conditiilor meteorologice care favorizeaza deteriorarea suprafetei cladirilor, tocmai de aceea echipa noastra de specialisti in domeniul hidroizolatiilor va ofera solutiile cele mai competente inca din stadiul de proiectare pentru a putea sa va bucurati de calitatea constructiei pe termen lung.

Atunci cand vine vorba despre ridicarea unei case totul porneste de la realizarea unei fundatii solide, construite optim si, desigur hidroizolat in mod corespunzator. Pentru acest lucru sunt necesare sa se respecte anumite etape, sa se utilizeze tehnologii corespunzatoare dar sa se si utilizeze materiale de cea mai inalta calitate.

Misiunea noastra este aceea de a oferi tot timpul solutii optime si profesionale pentru constructii rezidentiale si nu numai. Recomandarea noastra este sa parcurgeti randurile urmatoare pentru ca sa va convingeti despre cat de important este sa se realizeze hidroizolatii fundatii la cele mai inalte standarde. Avand in vedere ca locuim intr-o tara in care sunt prezente patru anotimpuri este mai mult decat necesar sa se realizeze in mod corespunzator acest tip de hidroizolatii a fundatiilor intrucat infiltrarile de apa pot ataca fundatia si sa se deterioreze constructia.

Motive pentru care sa se realizeze corespunzator hidroizolatia fundatiei

O hidroizolatie realizata necorespunzator cu siguranta aduce cu sine o multime de probleme printre care si instabilitatea constructiei. O data cu sine aceste infiltratii de apa pot cauza aparitia igrasiei, mucegaiului, nesiguranta instalatiilor electrice si multe alte astfel de probleme ce pot sa aduca cu sine necesitatea de a avea costuri de reparatii ridicate.

Specialistii nostri recomanda ca aceste lucrari de hidroizolatii sa se realizeze intrucat prin aceasta se asigura securitate, protectie pentru structura de rezistenta a constructiei, pastreaza aspectul estetic si nu in ultimul rand ofera siguranta pentru pastrarea sanatatii care este mult mai important decat orice.

Influenta modului de proiectare a fundatiei

Modul in care este proiectata fundatia contribuie intr-o masura destul de mare asupra felului in care constructia rezidentiala se va comporta in timp iar pentru acest lucru recomandam ca inainte de toate sa va asigurati ca ati incheiat o colaborare cu un proiectant bun.

In functiile de studiile realizate asupra solului executam o gama variata de solutii pentru realizarea fundatiilor si a hidroizolatiilor care merg mana in mana pentru asigurarea unei constructii optime.

Indiferent daca viitoarea constructie beneficiaza de un subsol sau nu, este mai mult decat necesar sa se realizeze in mod corespunzator lucrarile de hidroizolatii fundatii intrucat daca nu sunt intretinute in mod corespunzator apare procesul de capilaritate – osmoza, mai concret peretii se vor umezi si se vor produce problemele aferente acestei situatii.

Modalitatile prin care se pot construi fundatii sunt destul de multe dar nu vom aminti decat cateva modalitati de realizare cum ar fi din beton simplu, din beton armat sau nearmat.

In functie de zona geografica vom determina care sunt materialele cele mai bune pe care le putem aplica pentru realizarea fundatiilor si hidroizolatiilor.

Asadar modul de proiectare a fundatiei este in stransa legatura cu realizarea hidroizolatiilor intrucat rezistenta si starea perfecta a constructiei depinde de aceste doua elemente.

Recomandarea noastra

Dupa finalizarea fundatiei unei constructii rezidentiale, se incep lucrarile de hidroizolatii. Recomandam ca aceste lucrari sa inceapa imediat ce s-au finalizat lucrarile la terasamente pentru ca echipa sa nu se loveasca de conditii meteorologice nefavorabile care pot periclita modalitatea de lucru si aplicare a materialelor.

In orice caz, inainte de orice tip de lucrare vom realiza cu ajutorul specialistilor nostri studii geotehnice prin intermediul carora se vor dezvalui rezultate precum tipul de teren, zona geografica, gradul de producere a seismelor in zona respectiva, inaltimea panzei freatice, marimea si gradul de incarcare a constructiei si alte astfel de elemente care vor avea o influenta destul de semnificativa.

Daca va doriti lucrari realizate la cele mai inalte standarde atunci va recomandam sa apelati cu cea mai mare la firma noastra si vom executa lucrari de hidroizolatii a fundatiilor care sa fie conforme cu normele si cerintele pe care le are constructia respectiva dar si zona in care urmeaza sa fie construita.

In orice caz, imediat dupa ce s-au finalizat lucrarile la fundatia casei este imperios necesar sa aplicam aceste hidroizolatii pentru a asigura protectia ridicata a cladirii. Inainte de a incepe este necesar sa se pregateasca suprafata pentru aplicarea solutiilor stabilite inca de la inceputul lucrarilor.

Raport calitate – pret de neegalat numai la noi

Daca sunteti in cautarea unor profesionisti care sa realizeze lucrari de hidroizolatii fundatii la cele mai inalte standarde care sa satisfaca exigentele oricat de ridicate, va asteptam sa ne contactati pentru a afla mai multe informatii dar sa vi se si ofere solutiile cele mai competente atunci trebuie sa stiti inca de la inceput ca oferim un raport calitate – pret avantajos.

Dupa cum puteti sti, astfel de lucrari de hidroizolatii pot sa fie costisitoare, dar, defapt ceea ce costa mai mult decat intreaga lucrare in sine este lipsa de experienta a celor care se ocupa de hidroizolatii si care solicita materiale suplimentare si nu respecta termenii contractuali.

Noi am inteles cat de important este atat pentru beneficiar cat si pentru noi sa se realizeze o lusrare de hidroizolatii cat mai calitativ posibila intrucat multumirea este de ambele parti.

Datorita faptului ca exista o multitudine de materiale destinate hidroentanseizarii fundatiilor nu recomandam sa mergeti la magazinele de profil sa solicitati solutii pentru cum este mai bine sa realizati asemenea lucrari. Dupa cum am mai spus, sunt necesare a fi intocmite anumite studii si pe baza acestora sa se aplice in mod corespunzator hidroizolatia potrivita.

Solicitand oferta noastra va asigurati confortul si siguranta

Interesul nostru este acela de a oferi satisfactie clientilor, drept urmare pentru fiecare lucrare de hidroizolare fundatii dam dovada de responsabilitate si profesionalism.

Dorim sa ne asiguram ca prin intermediul lucrarilor realizate de noi, ne respectam angajamentele si termenele propuse pentru finalizarea lucrarilor. De asemenea oferim garantie pentru toate lucrarile executate pentru a ne asigura ca in schimbul investitiei realizate veti primi calitatea pe care ati dorit sa o obtineti inca de la inceput.

Cat despre lucrarile de hidroizolatii, intr-o lume in care timpul a devenit mult prea scurt pentru a putea intreprinde toate activitatile pe care dorim sa le realizam, putem spune ca noi acordam atentia deosebita si timpul necesar pentru a realiza lucrari la cele mai inalte standarde si care sa devina ,,scutul” protector pentru constructiile vizate.

Suna-ne in fiecare zi
Numar de urgenta
0766.419.049

LUNI - VINERI

8:00 am - 5:00 pm

SAMBATA-DUMINICA

Inchis