Hidroizolatii Acoperis Bloc

Hidroizolatii Acoperis Bloc

Inceputul oricarui sezon nou aduce cu sine necesitatea de a se constata care au fost daunele provocate in timpul anotimpului rece pentru a se putea lua masurile in consecinta. Echipa noastra de profesionisti este pregatita sa va ofere in orice moment o mana de ajutor atunci cand vine vorba despre lucrarile de hidroizolatii ale acoperisurilor blocurilor.

Primavara este totodata sezonul in care asociatiile de proprietari trebuie sa ia in considerare necesitatea de a apela la firme de profil pentru a-si etanseiza si proteja locuintele de intemperiile ce vor urma.

Acoperisurile blocurilor sunt hidroizolate cu membrane bituminoase, PVC si alte materiale inovative care au mai aparut in ultima vreme pe piata. Suntem in permanenta informati despre noile aparitii de materiale de constructii pentru a le putea oferi clientilor nostri solutii viabile pe termen lung fara ca acestia sa fie nevoiti ca la scurt timp sa contacteze firme din acest domeniu pentru a realiza lucrari de reparatii.

Cu toate ca o data ce membrana bituminoasa este instalata pe suprafata acoperisurilor, nu mai sunt probleme, totusi va recomandam sa parcurgeti cu atentie fisa pe care vi-o inmanam la sfarsitul fiecarei lucrari intrucat contine informatii pretioase cu privire la modul in care trebuie intretinut.

Pentru instalarea sistemelor de hidroizolatii sunt necesare a fi respectate anumite norme si tehnici fara de care nu ar fi posibil sa reusim sa garantam o lucrare de calitate.

Norme si proceduri tehnice de instalare a hidroizolatiilor pentru acoperis

Inainte de inceperea lucrarilor, orice companie din acest domeniu care se considera profesionista, intai transporta materialele catre locul vizat spre instalare a hidroizolatiei, Va garantam ca prin transportarea, manipularea si depozitarea materialelor vom realiza aceasta etapa in conditii optime fara a fi necesar sa se produca interventii ulterioare.

Dar pentru ca sa putem stabili necesarul de materiale, realizam o constatare la fata locului si in functie de cerintele si tipul constructiei existente oferim solutiile personalizate aferente.

Durabilitatea acestor lucrari de hidroizolatii depinde de modul in care au fost aplicate materialele dar si de experienta pe care o are echipa cu care ati ales sa colaborati. In ceea ce ne priveste putem spune ca de-a lungul anilor experienta noastra a crescut si fiecare om din echipa noastra isi are rolul sau. Eficienta este una dintre valorile noastre pe langa profesionalism si calitate pentru lucrarile oferite.

Pentru fiecare lucrare de hidroizolatii acoperisuri alegem materialele cu grija in functie de cerintele constructiei si, pe langa acest lucru oferim suport clientilor chiar si dupa finalizarea lucrarilor pentru a le acorda solutii cu privire la modul de intretinere si alte informatii pe care le-ar putea solicita.

Lucrarile de hidroizolatii acoperisuri bloc presupun respectarea unor norme si tehnologii specifice asupra carora nu se poate reveni decat daca se reface de la zero intreaga hidroizolatie. Asadar este necesara o atentie deosebita din parte tuturor membrilor echipei pentru a putea duce la indeplinire cu succes lucrarile.

Proceduri de respectat in cazul materialelor utilizate

Dupa selectia materialelor pe care urmeaza sa le folosim, nu le vom utiliza niciodata fara a consulta recomandarile producatorului care vin impreuna cu materialele. In plus fisele tehnice pot sa ofere foarte multe informatii pretioase cu ajutorul carora se va obtine rezultatul asteptat.

Materialele afectate de intemperii sau cu termenul de valabilitate expirat isi pierd din calitate iar durabilitatea hidroizolatiilor acoperisurilor nu va mai fi in conformitate cu cerintele producatorului. Tocmai de aceea acordam o asa atentie deosebita pentru fiecare etapa in parte. Fiecare material este verificat iar cele care nu se incadreaza in standardele de calitate ridicata nici nu ajung macar sa ne cunoasca depozitele.

Norme si proceduri privind protectia muncii

In momentul in care realizam o lucrare de hidroizolatii acoperisuri bloc ne asiguram ca toate normele de protectia muncii sunt cunoscute de catre cei din echipa noastra pentru a ne asigura ca inainte de toate se cunosc toate aspectele de acest tip pe care le implica aceasta procedura si cat de periculos poate sa fie sa nu se respecte sau sa se ignore.

Manipularea unor substante periculoase sau a unor utilaje cum ar fi arzatorul cu furtun fac si acestea parte din procedurile si normele de lucru pe care orice profesionist trebuie sa le cunoasca si sa le aplice. Siguranta se poate pastra prin a purta echipament de protectie in momentul in care acestea sunt manipulate.

Recomandarile specialistilor

Va recomandam ca inainte de aplicarea oricarui material de constructii ca suprafata sa fie bine curatata pentru a asigura aderenta materialelor si, pe langa acest lucru sa ne asiguram ca in momentul in care se vor desfasura lucrarile sa fie conditii meteorologice favorabile.

De asemenea pentru o aderenta mai buna a materialelor in momentul in care aplicam membrana bituminoasa in scopul realizarii hidroizolatiei, utilizam amorsa bituminoasa. In cazul in care este vorba despre aplicarea hidroizolatiilor pentru acoperisuri pe cladirile vechi atunci procedurile se desfasoara dupa cum urmeaza: se curata suprafata, se netezeste cu o atentie deosebita, se aplica amorsa bituminoasa, se termosudeaza in aderenta totala dupa care se aplica un strat sau doua de membrana bituminoasa.

Fiecare dintre aceste norme nu sunt create de noi dar acestea sunt necesare a fi respectate de oricine pentru a obtine la final o lucrare de calitate pentru a evita deteriorarea timpurie a acoperisului.

Executarea lucrarilor de calitate principiul nostru suprem

Pentru a obtine o lucrare de calitate este necesar sa se respecte anumite proceduri cu privire la instalarea membranelor bituminoase.

In acest sens firma noastra va ofera toate aceste informatii pentru ca sa puteti profita la maxim de beneficiile pe care le aduc cu sine asemenea lucrari. Latura termosudabilă este protejată de o folie subțire de polietilenă. Atunci când se realizează contactul cu flacăra, marcajul sub formă de pătrat în relief care se remarcă în urma aplicării foliei de polietilenă, se topește, dispare, iar acesta este semnul că materialul s-a încălzit suficient pentru a putea realiza o aderență bună. Dacă membrana bituminoasă se aplică în două straturi, trebuie să vă asigurați că primul strat este acoperit de al doilea strat pentru a evita infiltrațiile de apă între cele două membrane pentru că până la urmă acesta este rolul realizării hidroizolației pentru acoperisurile blocurilor, să oprească infiltrațiile de apă.

Respectand toate metodele si tehnicile cu privire la modul de realizare a hidroizolatiilor este imposibil sa se dea gres.

Specialistii nostri sunt gata pregatiti sa va ofere informatii si solutii adecvate pentru problemele pe care le intampinati si fie ca este vorba de lucrari de reparatii, intretinere sau instalare a hidroizolatiilor pentru acoperisurile de bloc, va stam la dispozitie. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati iar noi vom raspunde cu promptitudine solicitarilor pe care le aveti.

Firma noastra specializata pe aceasta nisa de zeci de ani s-a remarcat intotdeauna prin realizarea unor lucrari de cea mai inalta calitate dar si prin profesionalismul si promtitudinea de care a dat dovada. Continuam sa ne dezvoltam multumita dumneavoastra care ne-ati fost client si ne-ati recomandat mai departe datorita increderii in calitatile deosebite pe care le avem.

Suna-ne in fiecare zi
Numar de urgenta
0766.419.049

LUNI - VINERI

8:00 am - 5:00 pm

SAMBATA-DUMINICA

Inchis